30 Οκτ 2012

«Χαλαρά» ο πιο έξυπνος του πλανήτη

Έλληνας και μάλιστα Θεσσαλονικιός είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος του πλανήτη, του οποίου ο δείκτης νοημοσύνης φτάνει το ιλιγγιώδες νούμερο των 198 μονάδων και ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας «World Genius Directory». 
     Πρόκειται για τον 36χρονο ψυχίατρο Ευάγγελο Κατσιούλη, ο οποίος ανακάλυψε... τυχαία ότι ο δείκτης νοημοσύνης του είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από εκείνον του μέσου ανθρώπου. 
     Όπως αναφέρει ο ίδιος, «στο σχολείο είχα κάποιες ενδείξεις, καλές επιδόσεις, καλές θέσεις σε διαγωνισμούς, στις πανελλήνιες... αλλά ήταν πριν από κάποια χρόνια, όταν μπήκα σε μια ιστοσελίδα και μου εμφανίστηκε μια από τις διαφημίσεις για τεστ νοημοσύνης και το έκανα. Πήγα πολύ καλά μπήκα σε ένα ακόμα σάιτ και άρχισα να μετέχω σε λέσχες». 
     Ο κ. Κατσιούλης, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, στο τμήμα Ιατρικής Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, ενώ οι σπουδές του επεκτείνονται στην Φιλοσοφία και την Ψυχοφαρμακολογία. 
      Όπως μάλιστα αναφέρουν οι επιστήμονες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μόλις ένας στο 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους κατέχει το δείκτη νοημοσύνης του 36χρονου Θεσσαλονικιού.