28 Αυγ 2012

διήμερο προειδοποιητικό κλείσιμο των Δήμων, την Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Αυγούστου

Οι Δήμαρχοι της Περιφέρειας Αττικής στην Γενική Συνέλευση στις 22/8/2012 αποφασίσαμε το διήμερο προειδοποιητικό κλείσιμο των Δήμων, την Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Αυγούστου, λόγω των μεγάλων μειώσεων της κρατικής χρηματοδότησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.  
     Την Τετάρτη 29 Αυγούστου πραγματοποιούμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μαζί με τους εργαζόμενους στην Αυτοδιοίκηση έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών στην Πλατεία Κλαυθμώνος και την Πέμπτη 30 Αυγούστου θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση των Δημάρχων όλης της χώρας για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων μας. 
     Αγαπητοί συμπολίτες, Ζητάμε την κατανόηση σας για τα προβλήματα που γνωρίζουμε ότι θα προκαλέσουν αυτές οι κινητοποιήσεις στην καθημερινή ζωή σας. Είναι η ελάχιστη θυσία που απαιτείται για να εμποδίσουμε την πλήρη και οριστική κατάρρευση όλων των κοινωνικών και ωφέλιμων λειτουργιών για τους Δημότες. 
    Ζητάμε ακόμη περισσότερο τη συμπαράσταση σας, τη συμμετοχή σας στη συγκέντρωση την Τετάρτη 29 Αυγούστου, ώρα 11.00, έξω από Υπουργείο Εσωτερικών και σε όλες τις δράσεις που θα ακολουθήσουν. 
ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.