4 Ιουλ 2012

Αποκαλεί "Ιστανμπούλ" την Πόλη η Όλγα Κεφαλογιάννη;

      Ρεσιτάλ τουρκολαγνείας από την υπουργό της "πατριωτικής" ΝΔ; Με την τουρκάλα ανταποκρίτρια της Hürriyet Daily News Barçın Yinanç και στο βάθος η Βουλή σε μια συνέντευξη που αφήνει πολλά ερωτηματικά περί ραγιαδισμού...και υποτέλειας. Η νέα Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη , εκθειάζει το σύγχρονο τουρκικό κράτος και...καλεί τους Τούρκους να επισκεφθούν τη χώρα μας! 
          Μάλιστα, υπόσχεται "να απλοποιήσει τις διαδικασίες για την έκδοση βίζας", ενώ χαρακτηρίζει "λαμπρό παράδειγμα συνεργασίας" την κατασκευή Μαρίνας στη Λέσβο από ελληνοτουρκική κοινοπραξία! 
       Δηλώνει πως "ακολουθεί τα χνάρια του Ελευθέριου Βενιζέλου" (!!!) και αποκαλύπτει πως επισκέφθηκε πολλές φορές την "Ιστανμπούλ"!!! 
         Για το θέμα της "Ιστανμπούλ" ακόμα και αν δεν το είπε και υποθέσουμε ότι είναι ποιητική αδεία της Τουρκάλας η Υπουργός έπρεπε να το ελέγξει και να μην επιτρέψει να γραφτεί κάτι τέτοιο σε δικιά της συνένετευξη. Είναι δική της ευθύνη η διάψευση ενός τέτοιου λεγόμενου, ενώ αν το είπε,....μιλάμε για πολύ μεγάλο ατόπημα.