11 Απρ 2012

Υπό Αφρικανική "κατοχή" η ΑΣΟΕΕ - Φοβούνται οι φοιτητές να παρακολουθήσουν μαθήματα

Υπό αφρικανική κατοχή παράνομων εμπόρων ποικίλων αφορολόγητων
προϊόντων βρίσκεται το Οικονομικό Πανεπιστήμιο με την σιωπηλή ανοχή των πρυτανικών αρχών που στο πλαίσιο της αποδοχής του εκβιασμού των γνωστών-αγνώστων αντιεξουσιαστών θέτουν την ζωή και την ασφάλεια των εργαζομένων και των φοιτητών του πανεπιστημίου σε κίνδυνο.

Πρόσφατα φοιτητής του Πανεπιστημίου ξυλοκοπήθηκε μέσα στο κτίριο της Σχολής από αλλοδαπούς και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Σύλλογος Μελών Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου αναφέρει ότι καθημερινά καθηγήτριες, υπάλληλοι και φοιτήτριες παρενοχλούνται από αλλοδαπούς ακόμα και εντός του πανεπιστημίου.

Αποδίδουν δε τα περιστατικά αυτά στους παράνομους μετανάστες που «συνδέονται με το παραεμπόριο και συχνάζουν γύρω και μέσα στο ίδρυμα». Το δε κλίμα τρομοκρατίας υπό το οποίο εργάζονται και φοιτούν οι υπάλληλοι και οι φοιτητές της Σχολής θυμίζει περισσότερο σκηνές από την ταινία «Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση δύο γυναικών υπαλλήλων που προσφάτως παρενοχλήθηκαν επίμονα από αλλοδαπό, ο οποίος εισέβαλε στο γκαράζ του ιδρύματος ή η περίπτωση του καθηγητή όπου παράνομοι μετανάστες έσκασαν το λάστιχο του αυτοκινήτου του και βρήκαν την ευκαιρία, όταν βγήκε να το ελέγξει, να κλέψουν αντικείμενα από τη θέση του συνοδηγού.

Το πιο απίστευτο όμως από όλα όσα συμβαίνουν στην Σχολή είναι το γεγονός ότι οι φοιτητές πλέον φοβούνται να παρακολουθήσουν μαθήματα τις βραδινές ώρες, αφού η φύλαξη στο ίδρυμα και στον περιβάλλοντα χώρο είναι τραγικά ανεπαρκής. Και όλα αυτά δυστυχώς υποστηρίζονται από άτομα που όπως ισχυρίζονται μάχονται για την κοινωνική δικαιοσύνη και κατά του φασισμού.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr