13 Απρ 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ

Η Εθνική ομάδα της Ρυθμικής Γυμναστικής στο Ολυμπιακό χωριό

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιακού Χωριού «Αθηνά» φιλοξένησε στο Δυτικό Γυμναστήριο του Ολυμπιακού χωριού, το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και έλαβε χώρα στις 30,31 Μαρτίου και 1 Απριλίου. Συμμετείχαν 78 νεανίδες και 23 γυναίκες από 25 συλλόγους από όλη την Ελλάδα που εκπροσώπησαν την αφρόκρεμα της ρυθμικής γυμναστικής της Βέροιας του Βόλου, της Λάρισας, της Χαλκίδας, της Πάτρας, της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας που προκρίθηκαν από τους ημιτελικούς της Θεσσαλονίκης.

Κορωνίδα της διοργάνωσης ήταν η πρώτη παρουσίαση του προγράμματος της Εθνικής μας ομάδας για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Στις γυναίκες η Βαρβάρα Φίλιου του “Α.Π.Σ. Ολυμπιακός” με 104.550 βαθμούς και στις νεανίδες η Βασιλική Γάσπαρη του “Γ.Σ. Ηλιούπολης” με 98.200 βαθμούς αναδείχτηκαν νικήτριες στο σύνθετο ατομικό, ενώ οι αθλήτριες παρέλαβαν τα μετάλλιά τους τόσο από τις Ολυμπιονίκες Πανταζή Κλέλια και Χριστοδούλου Εύα, αλλά και από τον πρόεδρο του Α.Σ.Ο.Χ. “Αθηνά” Ανδρέα Πετράκη και την Πρόεδρο του Συλλόγου των κατοίκων του Ολυμπιακού χωριού Εύα Πασχαλίδου.