5 Μαρ 2012

ΛΗΣΤΕΨΑΝ & ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΑΣΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑΤΟ


Θύμα αδίστακτων ληστών έπεσε γύρω στις 22:00 μέσα στο σπίτι του, ο πρώην Δήμαρχος Αχαρνών κ. Τάσος Μουστακάτος. Οι δράστες παραμόνευαν στο γκαράζ περιμένοντας την σύζυγό του να παρκάρει το αμάξι της, έτσι «μπούκαραν» κυριολεκτικά στο σπίτι του Δημάρχου την ώρα που και ο ίδιος βρισκόταν μέσα, μαζί με τον γιο τους. Τους ακινητοποίησαν, ξυλοκόπησαν τον πρώην Δήμαρχο και τον γιο του και άρχισαν το... ξάφρισμα!

Οι δράστες, πέντε τον αριθμό, φορούσαν κουκούλες, πήραν τα χρυσαφικά και όσα χρήματα βρήκαν, δεν αρκέστηκαν όμως μόνο σε αυτά! Λίγο πριν φύγουν άρπαξαν τα κλειδιά των δύο αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα στο γκαράζ και διέφυγαν από την Λεωφόρο Πάρνηθος όπου είναι η οικία του πρώην Δημάρχου.

Αμέσως ενημερώθηκε το Α.Τ.Αχαρνών όπου πραγματοποιήθηκε ανθρωποκυνηγητό για να βρεθούν οι δράστες με τα αυτοκίνητα. Λίγη ώρα αργότερα το ένα ΙΧ βρέθηκε εγκαταλελειμένο κοντά στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ πλησίον της Λ.Θρακομακεδόνων. Οι έρευνες συνεχίζονται. Ο κ. Μουστακάτος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις.