31 Ιαν 2011

Σεμινάριο TAEKWONDO


Ο «ΦΟΙΒΟΣ» είχε την μεγάλη τιμή να φιλοξενήσει ένα τόσο ξεχωριστό και διεθνούς βεληνεκούς αθλητικό γεγονός με μεγάλη απήχηση: το Διεθνές Σεμινάριο του διδασκάλου στο TAEKWONDO, KY-TU DANG GRAND MASTER (8 DAN), όπου διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού, την Παρασκευή 28, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011. Το σεμινάριο παρακολούθησαν διεθνώς αναγνωρισμένοι αθλητές , προπονητές και διαιτητές από διάφορα μέρη του κόσμου, όπως την Δανία, την Γαλλία, την Γερμανία, το Ισραήλ, την Κορέα, την Νορβηγία.

Ο Βιετναμέζος και πολιτογραφημένος Δανός, KY-TU DANG, GRAND MASTER είναι Γενικός Επόπτης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας των Τεχνικών Πρωταθλημάτων, 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα Poomse 2006, 2007, 2008 και 2009. Εκπαιδευτής Διεθνών Διαιτητών Τεχνικών Πρωταθλημάτων.
Και είναι Βραβευμένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για την μεθοδολογία διδασκαλίας - παρουσίασης μέσω οπτικοακουστικού υλικού. Να σημειώσουμε ότι το σεμινάριο διοργάνωσε η ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδας την οποία και ευχαριστούμε.