8 Σεπ 2010

Ανακοίνωση Συλλόγων Ολυμπιακού Χωριού

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Μετά από την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 2/9/10 στα γραφεία του Συλλόγου Κατοίκων του Ο.Χ , αποφασίσαμε κατά πλειοψηφία τα ακόλουθα:
· Την Πέμπτη 9/9/10 και ώρα 11:00 να παραστούμε σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υποδομών. Να επιδοθεί κοινό ψήφισμα διαμαρτυρίας. Επίσης να ζητήσουμε να μας δοθεί επίσημο χρονοδιάγραμμα κατασκευής των σχολείων μας. Κυρίως του Λυκείου του οποίου επείγει η κατασκευή καθώς και του 3ου Δημοτικού για να μην κάνουν μάθημα τα παιδιά μας στά ανθυγιεινά container.
· Την ημέρα έναρξης του Σχολικού έτους 2010-2011 τη Δευτέρα 13/9/10 κατά την διάρκεια του αγιασμού στο Γυμνάσιο-Λύκειο να παραστούν όλοι οι φορείς , κάτοικοι και σύλλογοι του Ολυμπιακού Χωριού με πανώ διαμαρτυρίας για την επίλυση των προβλημάτων των σχολείων μας χωρίς να παρεμποδιστεί η τέλεση του αγιασμού και η υπόλοιπη λειτουργία των σχολείων. Να ειδοποιηθούν όλα τα ΜΜΕ , να προσκληθούν επίσημοι και να επακολουθήσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις .

Τα Διοικητικά Συμβούλια
Του Συλλόγου Κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού
Του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού
Του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού
Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου
Του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Εσείς Κε Δημούτσο,
Σαν Πρόεδρος του Γυμνασίου συμμετείχατε στην συνάντηση των Συλλόγων, στο Υπουργείο Υποδομών;

. είπε...

Μολονότι είμαι από τούς ελαχίστους πού παραβρέθηκα, κάποιος δέν μού επέτρεψε τήν ομιλία. Κατόπιν τούτου αρνήθηκα νά συμμετάσχω μέ κλειστό τό στόμα καί συνεχίζω τίς προσπάθειες μόνος μου, μέ καλλίτερα αποτελέσματα.